MochaImport+ for Nuke


Har länge varit ett stort fan av Mamo Worlds script och plugins till After Effects. Mathias Möhl och hans team har skapat otroligt användbara verktyg som jag ofta använder för VFX.
Snart kommer även MochaImport+ for Nuke. Allt man kunnat göra i After Effects och mycket mer, kan man nu även göra i Nuke. En riktigt bra tidssparare.
Detta är en plugg för att flytta data från Mocha Pro till Nuke. Man gör det enkelt med kopiera från Mocha Pro och klistrar in i Nuke.
Bara ett enkelt klick!

Mer information kommer att släppas från NAB mässan i Las Vegas den 5:e april.

mo_nukeMer information finns hos Mamo World.

Laibach

Laibach har väldig länge varit ett av de band jag lyssnat på.
De är mest kända för otroligt bra covers.
Bland annat Symphaty for the Devil - The Rolling Stones, Life is Live - Opus, The Final Countdown - Europe och hela Beatles album Let it Be.
De gjorde för några år sedan även ett helt underbar album vid namn Folk, där de tolkade nationalsånger.

whisle
The Wistleblowers

Nu finns deras senaste album på Spotify. Spectre! Riktigt bra!!!

Se videon The Wisteblowers Video


The Wistleblowers - Laibach

För er som vill provlyssna och kommer att på något sätt gilla det rekommenderar jag Spotify: Laibach – An Introduction To.

Laibach.org

Spring in Växjö

Våren är verkligen på väg i Växjö. I helgen fick Blackmagic kameran testas i dagsljus. Phu... vad mycket ljus det är. Måste blända ner till F10 för att få täckning. Men nu har jag fått hem variabel ND-filter, så nästa gång kan jag köra öppen bländare för att få fin DOF. Hoppas på fint väder i helgen.